Seksualiteit

Steeds hetzelfde gedoe…

Misschien heb jij überhaupt nog nooit overwogen of je wellicht iets minder dan 100% hetero bent. Dat kan. Maar als jij ook maar een gedachte aan deze vraag hebt gewijt, of al lang weet dat je homoseksueel, biseksueel, panseksueel, aseksueel of een van die vele andere -seksuelen bent, dan is de kans groot dat jij ‘gedoe’ ervaart. Gedoe in de vorm van verwachtingen. Van oordelen. Van aannames. Van meningen. Van… gedoe, dus.

 

Hoe zou het zijn…

Als het er helemaal níets toe zou doen welke definitie het beste past? Heb je dat wel eens overwogen? Hoe zou het zijn als je simpelweg kunt zíjn? En elke 10 seconden jouw keuzes kon baseren op wat afgestemd voelt? Of waar je blij van wordt? Zonder al gedoe er om heen? 

What we can do for you

Wij inspireren mensen die télkens weer tegen hetzelfde gedoe oplopen, door ze de oneindige mogelijkheden te laten ontdekken, zodat ze in vrijheid leren kiezen voor dat wat ze daadwerkelijk willen en waar ze écht blij van worden!

In onze beleving (en; ervaring) is het allemaal helemaal niet zo ingewikkeld, als je alle verwachtingen en pogingen tot definitie (van anderen, en van jezelf) los weet te laten. Misschien ben je nieuwsgierig, en kunnen wij een bijdrage aan jou of jullie zijn door jullie in een inspiratiesessie de oneindige mogelijkheden m.b.t. seksualiteit (of een van onze andere thema’s) te laten ontdekken. Heb je juist behoefte aan meer individuele aandacht voor jou en jouw vragen op dit gebied? Dan is coaching wellicht hét aanbod voor je. Of misschien vindt je in ons fotografie-aanbod dat wat je zoekt. Whatever it is… als je gewoon even contact met ons opneemt, denken we graag met je mee!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present