Seks

Steeds hetzelfde gedoe…

Geen zin hebben (of hoofdpijn, hebben we dat cliché ook maar meteen gehad). Hartstikke onzeker zijn. Niet genieten van seks. Geen idee hebben wat de lol er eigenlijk van zou moeten zijn. Laat staan ooit overwogen hebben dat seks zelfs een bijdrage aan jou en jouw lijf kan zijn. Verschillende behoeftes hebben. Niet precies weten wat de oneindige mogelijkheden zijn. Het lastig vinden over seks te praten. Een beetje uitgeblust zijn (terwijl jullie in het begin niet van elkaar af konden blijven). Allerlei randvoorwaarden en om seks heen hangend gedoe ervaren. Nare ervaringen hebben. Er van overtuigd zijn dat er gewoon niemand op deze wereld is die precies hetzelfde wil als jij. Pfffffff, nee… dáár wordt het allemaal niet leuker van nee. En dat terwijl seks zo’n overheerlijke, creatieve, stuiterige energie kan geven! 

 

Hoe zou het zijn…

… als seks (weer) simpelweg lekker en leuk zou zijn? Je je er ‘gewoon’ aan over kon geven, zonder al die gedachtes, onzekerheden of gedoe? Of -laten we eens gek doen- hoe zou het zijn als jouw toch al prima seksleven nog 1000x spetterender blijkt te kunnen (ja, dat lees je goed ;-))? 

What we can do for you

Wij inspireren mensen die télkens weer tegen hetzelfde gedoe oplopen, door ze de oneindige mogelijkheden te laten ontdekken, zodat ze in vrijheid leren kiezen voor dat wat ze daadwerkelijk willen en waar ze écht blij van worden!

In onze beleving (en; ervaring) worden het pas écht leuk tussen de lakens (of uhm, waar dan ook), als je alles wat je er ooit over geleerd of aangenomen hebt los laat en stopt met er zo’n gedoe van te máken. Waar worden jij (of; jullie) en je lijf blij van? Misschien ben je nieuwsgierig, en kunnen wij een bijdrage aan jou of jullie zijn door jullie in een inspiratiesessie de oneindige mogelijkheden m.b.t. seks te laten ontdekken. Hebben jullie juist de behoefte aan het heeeeeel veel spetterender maken van jullie seksleven, of overwegen jullie te gaan swingen? Dan is coaching wellicht hét aanbod voor jullie. Ook als je juist op zoek bent naar die spectaculair heerlijke seks in jouw single-leven is de kans groot dat wij iets voor je kunnen betekenen. En wil je -alleen of als stel- na al deze positive vibes de datingmarkt gaan bestormen?  Of een héle andere manier van jezelf weer spannend, mega-sexy en hyper-aantrekkelijk gaan vinden uitproberen? Hmmmm, dan is ons fotografie-aanbod wellicht what you were looking for. Whatever it is… als je gewoon even contact met ons opneemt, denken we graag met je mee!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present