Liefde en relaties

Steeds hetzelfde gedoe…

Relaties. Liefde. Liefhebben. Geliefd worden. Misschien wel de moeilijkste kunst die er is, en toch leren we er op school niets over. En dan kón het nog wel eens gedoe worden. Gedoe van onvervulde verlangens en behoeftes. Van constant ruzie, of dodelijk saai worden. Van relaties keer op keer zien mislukken. Van liefdesverdriet. Van jezelf steeds maar moeten verdedigen waarom je géén relatie hebt (of de blikken vol medelijden vermijden). Of steeds maar weer moeten uitleggen waarom je in hemelsnaam bij hem of haar blijft. Van hoge pieken en diepe dalen, of een dodelijke flatline. Van heen en weer geslingerd worden tussen behoefte aan vastigheid en een onbedwingbare hang naar vrijheid. Van… nou ja. Gedoe, dus.

Ach ja… relaties. We love ‘m!! Maar dan alleen wanneer een relatie een toegevoegde waarde betekent. Relaties zijn wat ons betreft niet in de eerste plaats bedoeld voor eeuwig geluk. Relaties zijn bedoeld als spiegel. En wanneer er even niks te spiegelen is: als geweldig mooie toevoeging op een toch al geweldig mooi leven. Het is dan ook niet voor niets dat onze visie op relaties is: je hoeft nooit aan je relatie(s) te werken. Je moet aan jezelf werken (mits je in de basis blij wordt van je relatie(s) natuurlijk). En een relatie is daarvoor het meest ideale gereedschap.

Hoe zou het zijn…

… om jouw relaties -in wat voor vorm dan ook- een echte bijdrage aan jou te laten zijn? Als jullie relatie (eindelijk weer) écht tot leven komt? Je niet meer steeds in dezelfde ruzies, patronen en cirkeltjes zou hoeven belanden? Je eindelijk de ware Jacob(a) zou vinden? Of er openlijk voor uit durft te komen dat je daar helemaal niet op zit te wachten (of er juist twee, of drie, of …. wil)? Kortom: hoe zou het zijn om écht jezelf te zijn, in relatie tot anderen? Zou je daar blij van worden?

 

What we can do for you

Wij inspireren mensen die télkens weer tegen hetzelfde gedoe oplopen, door ze de oneindige mogelijkheden te laten ontdekken, zodat ze in vrijheid leren kiezen voor dat wat ze daadwerkelijk willen en waar ze écht blij van worden!

In onze beleving (en; ervaring) worden relaties pas écht leuk, als je alles wat je er ooit over geleerd of aangenomen hebt los laat. Misschien ben je nieuwsgierig, en kunnen wij een bijdrage aan jou of jullie zijn door jullie in een inspiratiesessie de oneindige mogelijkheden m.b.t. relaties te laten ontdekken. Hebben jullie juist de behoefte aan het redden, versterken of nóg heel veel leuker maken van jullie relatie? Dan is coaching wellicht hét aanbod voor jullie. Ook als je juist op zoek bent naar die spectaculair heerlijke relatie in jou leven, of door je liefdesverdriet heen gesleept wil worden is de kans groot dat wij iets voor je kunnen betekenen. En wil je -alleen of als stel- na al deze positive vibes de datingmarkt gaan bestormen?  Hmmmm, dan kun je daar misschien wel wat foto’s bij gebruiken. Whatever it is… als je gewoon even contact met ons opneemt, denken we graag met je mee!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present