A quickie (inspiratiesessie) ‘bout swingen

Let us be the inspiration you were looking for!

Om te weten waar je blij van wordt -en daar vervolgens in alle vrijheid voor te kiezen én naar te gaan handelen- moet je weten wát je te kiezen hebt. And that’s where we come in! Want wees eerlijk: we leven toch nog altijd in een maatschappij waar er een basis “zo hoort het” is. Verwachtingen, aannames, oordelen, gewoontes, definities, overtuigingen, conclusies, meningen, verhalen, afspraken, patronen, verplichtingen: ze beperken de oneindige mogelijkheden. En dat laten wij niet gebeuren natuurlijk… want in ónze wereld moet je gewoon in alle vrijheid doen waar je zin in hebt.

In onze inspiratiesessies delen we met jullie onze leukste, spannendste, vreemdste, eerlijkste, verrassendste, soms vervelendste en vast ook stoutste verhalen. Door ongenuanceerd onszelf te zijn, nodigen wij jullie uit hetzelfde te gaan doen. Al is het maar voor die paar uurtjes (maar wees gewaarschuwd: a mind that is stretched, can never go back to its old dimensions ;-)). Jullie mogen ons álles vragen en ja: jullie krijgen ook nog eens overal antwoord op. Om jullie kennis te laten maken met al die mogelijkheden die je tot nog toe niet eens overwogen (of misschien gewoon nog niet aangedurfd) hebt. Om te laten zien dat ‘normaal’ slechts een begrip is, en hoe fun het leven is als je je eigen kind of normal creeërt. Niet om je te vertellen wat je móet doen, maar om je te laten ontdekken wat je allemaal kán doen. Om je geïnspireerd de deur weer uit te laten gaan, dus…

 

This quickie is about… swingen (en dan niet op de dansvloer)!

(klik op de verschillende tabbladen hieronder voor meer informatie)

De swingerswereld, de wereld van taboes, parenclubs, erotische- en fetish-feesten, van matrasjes in de woonkamer, van… trust us: er gaat een wereld voor je open! Een wereld waarin niets is wat het lijkt, tot je ‘m doorhebt. Waar ‘openminded‘ slechts een andere manier van ‘zo-hoort-het’ zeggen is. Waar geen van de clichés klopt, maar misschien stiekem toch wel een beetje. Waar de laatste jaren zó ontzettend veel in veranderd is, dat niemand het meer bij kan houden. En je een woordenboek nodig hebt om alle termen onder de knie te krijgen. Waar je onnoemelijk veel avonturen en plezier in kunt beleven, maar ook keihard in op je bek kunt gaan.

Overwegen jullie wellicht jullie eerste voorzichtige stapjes in de wondere wereld der swingers? Ben je simpelweg bloednieuwsgierig? Lopen jullie al even mee, maar willen jullie weten hoe het ook ánders kan? Feel free to join, and ask us anything! Wij zijn ervaren swingers en partypeople, maar in de ogen van veel so called likeminded people zijn we swingers-van-niks (en toegegeven: die titel hebben we onszelf toebedeeld). Vraag het onze buurvrouw (die door haar luxaflexjes haar leven verrijkt met een glimp van het onze) en we zijn dan weer de meest heftige mensen op aarde. Ach, it’s all in the eye of the beholder we guess… we beloven je in elk geval: je gaat stukken wijzer naar huis dan je gekomen bent ;-) 

Een inspiratiesessie duurt 2,5 uur, inclusief een kleine pauze tussendoor

Regio Utrecht (bij door ons geplande sessies), of op een locatie naar keuze

Op dit moment staan er geen inspiratiesessies op open inschrijving gepland.  Vanzelfsprekend hebben we nog wel een beetje ruimte over gelaten in onze agenda’s voor (een paar ;-)) coachingsklanten, inspiratiesessies op aanvraag en fotoshoots! Interesse? We horen supergraag van je!

Voor een door ons georganiseerde inspiratiesessie vragen wij € 79,- per persoon. Wil je met iemand samen komen? Elk tweede kaartje kost je maar € 39,-!

Wil je zelf een inspiratiessessie met ons organiseren? Met vriend(inn)en, familie, de hockeyclub, de buren of whoever you like? Dan rekenen wij een totaalprijs van € 399,- (exclusief reiskosten en eventuele locatiekosten), ongeacht het aantal deelnemers.

Organiseer je liever zelf een quickie met ons, op een zelf gekozen datum & locatie? Neem dan contact met ons op!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present