A quickie (inspiratiesessie) ‘bout seks

Let us be the inspiration you were looking for!

Om te weten waar je blij van wordt -en daar vervolgens in alle vrijheid voor te kiezen én naar te gaan handelen- moet je weten wát je te kiezen hebt. And that’s where we come in! Want wees eerlijk: we leven toch nog altijd in een maatschappij waar er een basis “zo hoort het” is. Verwachtingen, aannames, oordelen, gewoontes, definities, overtuigingen, conclusies, meningen, verhalen, afspraken, patronen, verplichtingen: ze beperken de oneindige mogelijkheden. En dat laten wij niet gebeuren natuurlijk… want in ónze wereld moet je gewoon in alle vrijheid doen waar je zin in hebt.

In onze inspiratiesessies delen we met jullie onze leukste, spannendste, vreemdste, eerlijkste, verrassendste, soms vervelendste en vast ook stoutste verhalen. Door ongenuanceerd onszelf te zijn, nodigen wij jullie uit hetzelfde te gaan doen. Al is het maar voor die paar uurtjes (maar wees gewaarschuwd: a mind that is stretched, can never go back to its old dimensions ;-)). Jullie mogen ons álles vragen en ja: jullie krijgen ook nog eens overal antwoord op. Om jullie kennis te laten maken met al die mogelijkheden die je tot nog toe niet eens overwogen (of misschien gewoon nog niet aangedurfd) hebt. Om te laten zien dat ‘normaal’ slechts een begrip is, en hoe fun het leven is als je je eigen kind of normal creeërt. Niet om je te vertellen wat je móet doen, maar om je te laten ontdekken wat je allemaal kán doen. Om je geïnspireerd de deur weer uit te laten gaan, dus…

 

This quickie is about… seks!

(klik op de verschillende tabbladen hieronder voor meer informatie)

Hoeveel lading ligt er voor jou op seks? Hoe comfortabel ben jij met jezelf? Of beter nog: hoe lekker vindt jij jezelf? Weet jij überhaupt van wat voor soort seks jij op welk moment écht geniet? Hoezeer ben jij in staat om je he-le-maal te laten gaan? Los te laten en puur te genieten? Laat staan seks een bijdrage aan jou te laten zijn, aan jouw energie, zelfvertrouwen, vrouwelijkheid of mannelijkheid? En wat is seks eigenlijk? 

Laten we het niet ingewikkelder maken dan het is… seks is heerlijk, en de mogelijkheden zijn oneindig. So, let’s talk about seks baby! En ja; zonder enig blad voor de mond… Wij delen onze persoonlijke zoektochten én gezamenlijke voorkeuren met jullie, jullie mogen ons de hemd van het lijf vragen (nou ja, niet letterlijk graag) en we beloven jullie: het is onmogelijk om níet geïnspireerd naar huis te gaan. 

Een inspiratiesessie duurt 2,5 uur, inclusief een kleine pauze tussendoor

Regio Utrecht (bij door ons geplande sessies), of op een locatie naar keuze

Op dit moment staan er geen inspiratiesessies op open inschrijving gepland.  Vanzelfsprekend hebben we nog wel een beetje ruimte over gelaten in onze agenda’s voor (een paar ;-)) coachingsklanten, inspiratiesessies op aanvraag en fotoshoots! Interesse? We horen supergraag van je!

Voor een door ons georganiseerde inspiratiesessie vragen wij € 79,- per persoon. Wil je met iemand samen komen? Elk tweede kaartje kost je maar € 39,-!

Wil je zelf een inspiratiessessie met ons organiseren? Met vriend(inn)en, familie, de hockeyclub, de buren of whoever you like? Dan rekenen wij een totaalprijs van € 399,- (exclusief reiskosten en eventuele locatiekosten), ongeacht het aantal deelnemers.

Organiseer je liever zelf een quickie met ons, op een zelf gekozen datum & locatie? Neem dan contact met ons op!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present