A quickie (inspiratiesessie) ‘bout ludduvuddu

Let us be the inspiration you were looking for!

Om te weten waar je blij van wordt -en daar vervolgens in alle vrijheid voor te kiezen én naar te gaan handelen- moet je weten wát je te kiezen hebt. And that’s where we come in! Want wees eerlijk: we leven toch nog altijd in een maatschappij waar er een basis “zo hoort het” is. Verwachtingen, aannames, oordelen, gewoontes, definities, overtuigingen, conclusies, meningen, verhalen, afspraken, patronen, verplichtingen: ze beperken de oneindige mogelijkheden. En dat laten wij niet gebeuren natuurlijk… want in ónze wereld moet je gewoon in alle vrijheid doen waar je zin in hebt.

In onze inspiratiesessies delen we met jullie onze leukste, spannendste, vreemdste, eerlijkste, verrassendste, soms vervelendste en vast ook stoutste verhalen. Door ongenuanceerd onszelf te zijn, nodigen wij jullie uit hetzelfde te gaan doen. Al is het maar voor die paar uurtjes (maar wees gewaarschuwd: a mind that is stretched, can never go back to its old dimensions ;-)). Jullie mogen ons álles vragen en ja: jullie krijgen ook nog eens overal antwoord op. Om jullie kennis te laten maken met al die mogelijkheden die je tot nog toe niet eens overwogen (of misschien gewoon nog niet aangedurfd) hebt. Om te laten zien dat ‘normaal’ slechts een begrip is, en hoe fun het leven is als je je eigen kind of normal creeërt. Niet om je te vertellen wat je móet doen, maar om je te laten ontdekken wat je allemaal kán doen. Om je geïnspireerd de deur weer uit te laten gaan, dus…

 

This quickie is about… liefdesverdriet!

(klik op de verschillende tabbladen hieronder voor meer informatie)

Een gebroken hart… ja, dát doet belachelijk zeer! Zeker als het je meer dan eens overkomt. Twijfel, schuldgevoel, eenzaamheid, onzekerheid, verdriet, onmacht, haat, onbeantwoorde liefde, angst: het is slechts een greep uit het enórme scala aan gevoelens die een relatiebreuk bloot kunnen leggen. Hoe je daarmee omgaat? Hoe je ze gebruikt om jouw leven nu eens echt op happiness-koers te krijgen? Of het eigenlijk wel echt nodig is, al dat ellendige drama? Wij inspireren je in deze sessie om op een héél andere manier naar liefdesverdriet te kijken. Slepen je er door heen. En zorgen dat je de ochtend erna niet opnieuw wakker wordt met dat ‘wat was er ook alweer? Oh ja, dat…’-gevoel. 

Kom je onderdompelen in onze zee van liefde! En neem alsjeblieft op de koop toe dat je met vele nieuwe inzichten (en misschien zelfs wel een stukje happier ;-)) naar huis gaat na afloop… dat zijn nu eenmaal de bijwerkingen van een inspiratiesessie met ons. Sorry (not so sorry)!

Een inspiratiesessie duurt 2,5 uur, inclusief een kleine pauze tussendoor

Regio Utrecht (bij door ons geplande sessies), of op een locatie naar keuze

Op dit moment staan er geen inspiratiesessies op open inschrijving gepland.  Vanzelfsprekend hebben we nog wel een beetje ruimte over gelaten in onze agenda’s voor (een paar ;-)) coachingsklanten, inspiratiesessies op aanvraag en fotoshoots! Interesse? We horen supergraag van je!

Voor een door ons georganiseerde inspiratiesessie vragen wij € 79,- per persoon. Wil je met iemand samen komen? Elk tweede kaartje kost je maar € 39,-!

Wil je zelf een inspiratiessessie met ons organiseren? Met vriend(inn)en, familie, de hockeyclub, de buren of whoever you like? Dan rekenen wij een totaalprijs van € 399,- (exclusief reiskosten en eventuele locatiekosten), ongeacht het aantal deelnemers.

Organiseer je liever zelf een quickie met ons, op een zelf gekozen datum & locatie? Neem dan contact met ons op!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present