Gender

Steeds hetzelfde gedoe…

Hoeveel energie verspil jij aan wat anderen over je te zeggen hebben, of wat ze van je denken? Hoeveel nare dingen maak jij mee? Hoe hard vecht jij om jezelf te kunnen zijn, en hoe zwaar is dat voor je? Of hoezeer doe jij je best om jezelf te verstoppen? Anderen niet voor het hoofd te stoten? Oordelen te vermijden? En welke oordelen heb jij eigenlijk over jezelf? Enne… in hoeverre is dat telkens weer hetzelfde gedoe, en nooit een stap vooruit?

Hoe zou het zijn…

… als je compleet happy met jezelf zou zijn? Als oordelen van anderen je niet meer zouden raken? Je je vrij zou voelen om te kiezen wat je wil kiezen? En als je simpelweg zou kunnen genieten van jezelf, jouw lijf, relaties en seks? Nee, je kunt de wereld om je heen niet veranderen (en helaas; wij ook niet). Maar wat je wél kunt, is de manier waarop jij in die wereld staat veranderen. En de manier waarop je naar de wereld om je heen (en jezelf) kijkt, dat ook. Wat nou, als ‘zijn wie je bent’ en ‘happy zijn’ hand in hand zouden kunnen gaan? 

What we can do for you

Wij inspireren mensen die télkens weer tegen hetzelfde gedoe oplopen, door ze de oneindige mogelijkheden te laten ontdekken, zodat ze in vrijheid leren kiezen voor dat wat ze daadwerkelijk willen en waar ze écht blij van worden!

In onze beleving (en; ervaring) wordt het leven pas écht leuk, als je jezelf écht leuk vindt. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar ons, onze Im-present gedachte en onze visie, en kunnen wij een bijdrage aan jou zijn door je in een inspiratiesessie de oneindige mogelijkheden te laten ontdekken. Heb je veel meer behoefte aan individuele begeleiding bij jouw zoektocht naar happiness? Dan is coaching wellicht hét aanbod voor je. En wil je jezelf en jouw gender (nog veel beter) ontdekken? Dan is de kans heel groot dat een coachoshoot is what you were looking for. Whatever it is… als je gewoon even contact met ons opneemt, denken we graag met je mee!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present