Fotografie

Let me be the mirror you were looking for!

Fotografie. In my world zó veel meer dan wat plaatjes schieten! Ik (ons fotografie-aanbod is over het algemeen Jouke‘s pakkie an) maak dus niet zomaar foto’s. Ik breng mensen in beeld zoals ze zijn. Ik heb nooit vooraf een ‘zo en zo gaat het zijn’-beeld, maar laat me inspireren door wie ik voor mijn camera krijg. Fotografie is namelijk een geweldig mooi middel om mensen -letterlijk, maar zéker ook figuurlijk- in beeld te brengen. Nooit een doel an sich.

Wat kan een fotoshoot aan jou of jullie bijdragen? Zelfvertrouwen, dat sowieso. Een supergave dag, met prachtige herinneringen, dat ook. Tijd en aandacht voor jou, en jou alleen; heerlijk! Nieuwe dingen aan jezelf ontdekken. De bekende dingen veel meer gaan waarderen. Bewustwording. Plezier. Genieten. Need I say more?

Heb je andere wensen? Twijfels? Vragen? Behoefte aan een kennismaking? Dat snappen we! Wellicht is een van onze inspiratiesessies een mooie gelegenheid. Of neem gewoon even contact met ons op. Vinden we leuk! Eerst even wat meer van mijn/ons werk checken? Bij de recensies & reacties vindt je zowel geschreven recencies, als een aantal foto-albums. En anders is dit is the place to be!

 (Klik op de verschillende tabbladen hieronder voor meer informatie)

Fotoshoot

Ik trek sowieso altijd een halve dag uit voor de shoot zelf, en die plannen we ruim van te voren. Ik doe uitgebreid voorwerk om zeker te weten dat het uiteindelijke resultaat he-le-maal jou of jullie weergeeft, en lever daarna binnen 2 weken minimaal 10 (meestal meer… soms veel meer ;-)) licht nabewerkte foto’s aan, die je vervolgens helemaal vrij mag gebruiken voor whatever-you-like.

Ik doe niet aan ‘extreme photoshopping’ (ik bedoel: ik tover geen kilo’s weg, creëer geen sprookjesbos om je heen en geef je geen zwarte krullen als je zelf een blond koppie hebt), maar zorg voor optimaal licht, stralende oogjes, etc. Lang verhaal kort: ik verander niks, ik optimaliseer.

Ook tijdens de shoot ben ik niet van de standaard poses, ik nodig je/jullie uit om jezelf te zijn (en zorg dat ik in de buurt ben met een camera ;-)). Ik stuur hooguit wat bij om een nóg toffer resultaat te creëren.

Voorpret, tijdenspret én napret; dáár ga ik voor!

De shoot zelf duurt een halve dag

Where ever you like! Natuurlijk kan ik naar jou of jullie toekomen, bij goed weer shoot ik graag buiten, en ik heb een aantal supertoffe locaties waarmee ik samenwerk. Maar heb je zelf een idee? Of ontstaat er inspiratie op basis van onze voorbespreking? Dan volgen we dat gewoon: alles is mogelijk.

Een fotoshoot -inclusief voorbespreking op afstand, een dagdeel shooten en minimaal 10 lichtbewerkte en rechtenvrije foto’s- kost € 449,-.

Het is afhankelijk van de gekozen locatie en andere wensen of daar locatie- visagie- en/of reiskosten bijkomen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

I am blown away by the creative, artistic photos (which is an understatement)” (Kimberly)

 

Dit is niet zomaar een foto maar ART!!!” (Linda)

 

Ik werd er stil van………Je hebt er wat moois van gemaakt; nee mooi is niet het goede woord: prachtig, vind ik ze. Wat doet het met mij? Het geeft zo’n enorme boost aan mijn eigenwaarde……woorden schieten te kort hoeveel jouw foto’s en jouw persoon hieraan bijdragen…….heel erg bedankt daarvoor!! Ik had dit heel erg nodig……jij mag zo trots zijn op jezelf: ik kijk nu al uit de volgende keer.” (Jeroen)

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present