Coaching

Stellen

Singles

Dating

Let us be the coach you were looking for!

Wij –Jerr en Jouke– hebben afzonderlijk van elkaar een geschiedenis die in niets op elkaar lijkt. En toch… bleek toen wij elkaar vonden, dat de uitkomst van onze processen exact dezelfde is. De keuzes die wij los van elkaar gemaakt hebben -en de keuzes die wij tegenwoordig samen maken- zijn zonder uitzondering altijd gebaseerd op maar één principe: I’m present.

Die levensfilosofie vormt dan ook de basis van al ons coachingsaanbod. Being (a) present heeft óns namelijk los gemaakt van alle verwachtingen, aannames, oordelen, gewoontes, definities, overtuigingen, conclusies, meningen, verhalen, afspraken, patronen, verplichtingen en ons de vrijheid gegeven de oneindige mogelijkheden te onderzoeken. En daar kun(nen) jij of jullie je voordeel mee doen!  

Wij bieden coaching voor stellen, singles en speciaal gericht op daten (voor singles en swingers(-to-be)). Onze coachingstrajecten richten zich op ‘onze’ thema’s (liefde, relaties, swingen, seksualiteit, seks en gender) en zijn (dus) altijd helemaal op jouw of jullie coachingsvraag afgestemd. 

Heb(ben) je/jullie andere wensen? Twijfels? Vragen? Weet je niet welk coachingsaanbod het beste bij je past? Is er behoefte aan een kennismaking? Dat snappen we! Wellicht is een van onze inspiratiesessies een mooie gelegenheid. Of neem gewoon even contact met ons op. Vinden we leuk!

Inspiratie

Coaching

Fotografie

Im-present